Om Nabolagsprofil

Nabolagsprofil gir deg enkel tilgang til detaljert, relevant og kvalitetssikret informasjon om nærområdet til en eiendom, og er et svært nyttig verktøy både for å bli bedre kjent med eiendommen og å presentere eiendommen i salgsprospekter på nett og print.

I nettbutikken vår har du mulighet til å kjøpe Nabolagsprofil for enkelteiendommer i PDF-format og en egen digital profil. Dersom du ønsker Nabolagsprofil i annonsen din på FINN.no og å bestille Nabolagsprofil på alle eiendommene dine (bli avtalekunde), ta kontakt med din kundeansvarlige i FINN.no eller send en mail til eiendomkoordinator@finn.no.

Produktene du kan bestille i nettbutikken er Nabolagsprofil for boliger, fritidseiendom og næringseiendom - som alle inneholder distanser og tid til relevante interessepunkter som offentlig transport, skole, barnehager og butikker i tillegg til mer spesifikke punkter som skitrekk og sjø for fritidseiendommer og store bedrifter i nærheten for næringseiendommer. PDF-versjonen inneholder også demografiske fakta og vurderinger av nabolaget fra lokalkjente. I den digitale versjonen har du også tilgang til reiseplanlegger og sammenlikning av nabolag.

Les mer om produktene her

Når du bestiller et produkt i nettbutikken sender vi en PDF og lenke til den digtiale profilen, direkte til din innboks.

Nabolagsprofil er et produkt fra FINN.no.

Kontakt og support

For å få vite mer om produktet eller bestille Nabolagsprofil på alle eiendommene dine, ta kontakt med din kundeansvarlige i FINN.no eller send en e-post til eiendomkoordinator@finn.no.

For support nettbutikk, ring 400 03 833 eller send en e-post til support.nabolagsprofil@finn.no

En tjeneste levert avFINN.no